Honden

Honden


Voor het kleinste tot het grootste hondenras hebben we een compleet assortiment. Natuurlijk een ruim assortiment voeding (zowel brokken, gestoomde maaltijden en diepvries) in alle prijs- en kwaliteitsniveaus. Samen met u bepalen we wat voor uw hond het beste product is. Wij verkopen hondenvoeding uitsluitend met garantie! Dat wil zeggen, geen goede resultaten of niet tevreden? Dan zoeken we verder naar een voeding die wel aansluit bij de behoeften van uw hond. Natuurlijk is dat ons risico!
Daarnaast hebben we een ruim assortiment speelgoed, snacks, kluiven, slaapplaatsen, riemen, voerbakken, verzorgingsproducten, bestrijdingsmiddelen voor vlooien, teken en wormen en diverse homeopathische medicijnen. Natuurlijk afgestemd op de levensfase en grootte van uw hond.

Tevens bieden we u de mogelijkheid gratis gebruik te maken van het consultatiebureau voor huisdieren en de indoor hondenspeelplaats.
Tegen betaling kunt u gebruik maken van de hondenwasstraat en de doe-het-zelf-trimsalon.

Neem uw hond gerust mee naar onze winkel, dan kunnen we namelijk advies op maat geven!


Voeding hond


Voeding is belangrijk voor ieder mens en dier. Het levert de dagelijkse energie om te kunnen bewegen, functioneren en om te spelen.
Er zijn zoveel verschillende merken, kwaliteiten en soorten voeding dat wij een selectie hebben gemaakt en hiermee ons assortiment hebben samengesteld.

Ons uitgangspunt is altijd uw hond. Daarom is onze slogan. Uw hond of kat bepaalt welke voeding bij hem of haar past! Wij verkopen namelijk voeding met garantie! Doet uw hond of kat het niet goed op voeding die wij u hebben geadviseerd dan is dat "ons probleem" en ruilen we de voeding om tegen een alternatief. We kunnen dan bijvoorbeeld veranderen van koolhydraatbron en kiezen voor een voeding op basis van aardappel in plaats van rijst of andersom en we kunnen kiezen voor een andere eiwitbron bijvoorbeeld van kip, naar lam, vis, konijn, eend enz.

Uw hond of kat bepaalt of de voeding bij hem of haar past! Dat is nog eens fijn proberen zonder extra kosten, voeding met garantie dus!

Wij hebben in onze winkel ruim 14 strekkende meters hondenvoer en verkopen onder andere de volgende merken: Total Bite, Profine, PlanetPet, Renske, Jarco, Royal Canin, CaroCroc en nog een aantal merken meer!

Kom samen met uw hond langs voor voedingsadvies op maat met garantie!


Hoe kies ik een (ras)hond die bij me past?


Bent u van plan om een puppy aan te schaffen? Dan breekt er een leuke en spannende tijd aan! Indien u nog niet weet welk ras bij u en uw (gezins)situatie past dan kunnen we u adviseren bij de aanschaf van het ras. Kom bij ons langs en leen onze hondenencyclopedie. Hierin kunt u zelf thuis kijken welke rassen u aanspreken. Tevens vragen we u om uw verwachtingen op te schrijven zoals mag de hond haren verliezen, moet het een gezinshond zijn enz.
Nadat u deze stappen heeft doorlopen gaan we met u in gesprek om te kijken welk ras het beste bij uw situatie past. Nadat er één of twee rassen overblijven verwijzen wij u door naar rasverenigingen om eens te gaan kijken bij een fokker. Op deze manier wordt de aanschaf van een pup een weloverwogen keuze.


Puppy startset


Bij het aanschaffen van een pup horen ook een aantal producten die nodig zijn om een goede basis en verzorging te kunnen bieden. Om ervoor te zorgen dat u de juiste producten koopt die van toepassing zijn op uw situatie en op uw hond lopen we een rondje door onze winkel om uw puppy startset samen te stellen. We leggen bij alle producten uit waarom deze noodzakelijk zijn en waarvoor ze dienen.
Wij adviseren om ongeveer twee weken voordat de pup in huis komt bij ons langs te komen. Tevens maken we alvast een persoonlijke pagina aan in het Huisdier Management Systeem voor uw hond waarmee u toegang heeft tot extra informatie en video's om te zorgen voor een goede opvoeding en basis. U hoeft hiervoor geen aparte afspraak te maken maar kunt gewoon bij ons binnenlopen.