Huisdier Management Systeem

Huisdier Management Systeem


Voor iedere hond of kat maken we een digitaal persoonlijk dossier aan waarin alle informatie staat over uw hond of kat. U heeft de mogelijkheid om zelf in te loggen in dit systeem om de gegevens op ieder moment te bekijken.
In het dossier over uw hond of kat is de volgende informatie opgenomen. Zijn persoonlijke gegevens zoals geboortedatum, geslacht en ras. De voeding en de voedingshistorie. Bijzonderheden van uw hond en eventueel foto's van bijvoorbeeld bultjes of plekjes op de huid.
Daarnaast registeren we wekelijks het gewicht van uw pup of kitten, geven we voedingsadvies op maat en zetten we tips over de opvoeding en gedrag in het systeem zodat u dit op een later moment thuis nog eens na kunt lezen.
Om u zoveel mogelijk te ontlasten hebben we een reminder voor vlooien- en tekenbestrijding. We sturen iedere vier weken een reminder als het weer nodig is om de bestrijding toe te dienen, tevens registeren we welk product u gebruikt zodat u dit op kunt zoeken indien dit nodig is.

Daarnaast worden producten met garantie in het systeem opgenomen zodat u geen bonnetjes hoeft te bewaren voor de garantie. Om honden geestelijk uit te dagen verhuren we geheugen spelletjes ook die registreren we in ons systeem.

Kom langs bij ons in de winkel met uw hond of kat dan maken we ook voor uw huisdier(en) graag een persoonlijk dossier aan!