Hondenspeeltuin

Hondenspeeltuin


Om puppy's te socialiseren en te laten wennen aan geluiden zoals een stofzuiger, vuurwerk, onweer, vliegtuigen, auto's en spelende kinderen hebben we de indoor hondenspeelplaats ontwikkeld.
Voor puppy's is het belangrijk om op jonge leeftijd kennis te maken met andere honden en geluiden die ze in het dagelijkse leven tegen gaan komen. Doordat ze spelenderwijs in aanraking komen met andere honden en geluiden prenten ze deze ervaringen in als positief. Afhankelijk van de situatie passen we het geluidsvolume en het aantal speelmaatjes aan.
Naast puppy's maken ook volwassen honden met diverse soorten angsten gratis gebruik van deze speelplaats. Honden die bang zijn voor andere honden kunnen bijvoorbeeld spelen met Hip de hond van Berry of honden met vuurwerkangst komen spelen en wennen zo langzaam aan de vuurwerkgeluiden.

Socialiseren puppy's
De eerste maanden van het leven van een pup zijn erg belangrijk voor de rest van zijn of haar leven. Hierin wordt de basis gelegd voor de toekomst! Hoe meer de pup positief meemaakt hoe beter hij gewend/gesocialiseerd zal zijn in de toekomst.

Daarom kunnen pups na het wegen in ons consultatiebureau spelen in onze indoor hondenspeeltuin! In deze ruimte van ruim 25m2 kan hij spelen met andere pups of met de speeltjes die er beschikbaar zijn. Ondertussen hoort hij op de achtergrond geluiden zoals vuurwerk, onweer, vrachtwagens, spelende kinderen en nog veel meer. Op deze manier leert uw pup dat deze geluiden leuk en positief zijn. Hij zal deze immers associëren met het spelen en dus een positieve ervaring.

Geef uw pup een goede start en een stabiele basis en kom bij ons spelen en socialiseren in onze indoor hondenspeeltuin.

Spelen is gratis voor onze klanten en kan zonder afspraak!