Spaarcrematieplan

Spaarcrematieplan


Spaarcrematieplan voor huisdieren
Het houden van huisdieren is vaak ook een kwestie van emotie, zeker als dieren ouder worden. Daarom kunt u bij ons via het spaarcrematieplan gratis sparen voor een waardig afscheid! Bij iedere €6,- ontvangt u een gratis zegel, afhankelijk van het gewicht van uw huisdier heeft u een aantal volle spaarkaarten nodig. Deze volle kaarten geven recht op een basiscrematie, waarbij uw huisdier met drie huisdieren tegelijk wordt gecremeerd en over zee uitgestrooid. Heeft u individuele wensen, dan wordt daar rekening mee gehouden en tellen de kaarten als een korting. We willen graag meewerken aan een waardig afscheid van uw huisdier mocht hij of zij overlijden. Natuurlijk is ook ons doel dat uw huisdier zo oud mogelijk wordt!

Sparen
U spaart het aantal spaarkaarten vol dat overeenkomt met het gewicht van uw huisdier per €6,- ontvangt u een spaarzegel.
Benodigd aantal volle spaarkaarten:
3 spaarkaarten - dier van 0 tot en met 4kg
4 spaarkaarten - dier van 4 tot en met 10kg
5 spaarkaarten - dier van 10 tot en met 28kg
6 spaarkaarten - dier van 28 tot en met 80kg

Heeft u het benodigde aantal kaarten vol dan stuurt u deze volledig ingevuld op naar:
Spaarcrematieplan voor huisdieren
Postbus 352 5680 AJ Best
Telefoonnummer 0499-372493
U vraagt hiermee het certificaat aan dat recht geeft op een basiscrematie.

Certificaat
U ontvangt na ongeveer 3 tot 4 weken een certificaat voor uw huisdier dat recht geeft op een basiscrematie (waarbij uw huisdier met drie huisdieren tegelijk wordt gecremeerd en over zee uitgestrooid). Dit certificaat dient u na het overlijden van uw huisdier bij uw huisdier te laten, vaak is dit bij de dierenarts. De dierenarts zal contact opnemen met het crematorium van Stichting Huisdieren Crematorium Nederland www.shcn.eu 0475-343134. Uw huisdier wordt bij de dierenarts opgehaald en naar het crematorium gebracht in Roermond of Nootdorp.
Indien u uw huisdier zelf naar het crematorium wil brengen of thuis op wil laten halen dan is dat natuurlijk ook mogelijk, wij adviseren u voor de mogelijkheden en kosten te kijken op www.shcn.eu

Doorsparen voor individuele wensen
Als u het aantal kaarten vol heeft voor de basiscrematie dan kunt u doorsparen voor individuele wensen zoals uw huisdier individueel laten cremeren, thuis op laten halen of een sieraad met de as van uw huisdier. U spaart in dit geval gewoon door, mocht uw huisdier overlijden geef dan de extra volgespaarde kaarten mee met uw huisdier en het certificaat. De extra kaarten worden verrekend met de extra kosten die gemaakt worden voor uw persoonlijke wensen. Indien er kaarten over zijn ontvangt u deze terug na de crematie. Indien er nog een resterend bedrag over is dan ontvangt u een rekening van het resterende bedrag. Het verwerken van de rekening duurt meestal twee tot drie maanden.

Crematorium
Wij werken uitsluitend samen met Stichting Huisdieren Crematorium Nederland www.shcn.eu. Heeft u vragen over de mogelijkheden, kosten of andere vragen neem dan contact op met het crematorium via www.shcn.eu of 0475-343134 of het landelijk gratis telefoonnummer 0800 - 74 260 00. Het is niet mogelijk om de crematie bij een ander crematorium uit te laten voeren dan van Stichting Huisdieren Crematorium Nederland.

Meerdere huisdieren
Indien u meerdere huisdieren heeft en u heeft niet voldoende kaarten volgespaard voor de crematies voor meerdere huisdieren dan adviseren we om nog geen certificaat aan te vragen. Het certificaat staat namelijk op naam van één huisdier.
Wij adviseren om de kaarten na het overlijden van een huisdier in te vullen en bij het huisdier mee te geven na het overlijden. Indien dit bij de dierenarts is, verzoek de dierenarts dan om het crematorium van Stichting Huisdieren Crematorium Nederland www.shcn.eu te bellen via het landelijk gratis telefoonnummer 0800 - 74 260 00.

Vragen
Heeft u vragen over ons spaarsysteem stel deze gerust! Wij hebben dit spaarsysteem bedacht om een huisdier een waardig afscheid te kunnen geven na een mooi leven in uw gezin.
Vragen kunt u stellen bij ons in de winkel aan een van onze medewerkers of u kunt bellen met Spaarcrematieplan voor huisdieren 0499-372493 (tijdens openingstijden van onze winkel).