Klantvoordelen

Klantvoordelen


Hieronder zijn de voordelen voor vaste klanten van Dierenspeciaalzaak De Bruin uiteengezet, (dubbel)klik op een voordeel voor meer informatie.

 + Consultatiebureau voor honden en katten
Één van de unieke concepten van Dierenspeciaalzaak De Bruin is het consultatiebureau voor huisdieren. Klik op de link voor meer informatie.
 + Gewichtscontrole voor hond en kat
Gewichtscontrole voor hond en kat
Overgewicht is bij honden en katten schadelijk voor de gezondheid. De gewrichten worden zwaarder belast en ook de conditie van honden en katten met overgewicht is lager. Met de juiste dieetvoeding en een voedingsadvies op maat begeleiden we uw huisdier graag naar het gewenste gewicht. Door regelmatig te wegen en bij te sturen bereiken we het gewenste gewicht!
 + Persoonlijk digitaal dossier met eigen inlogcode
Één van de unieke concepten van Dierenspeciaalzaak De Bruin is het Huisdier Management Systeem. Klik op de link voor meer informatie.
 + Voedingsadvies op maat met tevredenheidsgarantie
Voeding hond
Voeding is belangrijk voor ieder mens en dier. Het levert de dagelijkse energie om te kunnen bewegen, functioneren en om te spelen.
Er zijn zoveel verschillende merken, kwaliteiten en soorten voeding dat wij een selectie hebben gemaakt en hiermee ons assortiment hebben samengesteld.

Ons uitgangspunt is altijd uw hond. Daarom is onze slogan. Uw hond of kat bepaalt welke voeding bij hem of haar past! Wij verkopen namelijk voeding met garantie! Doet uw hond of kat het niet goed op voeding die wij u hebben geadviseerd dan is dat "ons probleem" en ruilen we de voeding om tegen een alternatief. We kunnen dan bijvoorbeeld veranderen van koolhydraatbron en kiezen voor een voeding op basis van aardappel in plaats van rijst of andersom en we kunnen kiezen voor een andere eiwitbron bijvoorbeeld van kip, naar lam, vis, konijn, eend enz.

Uw hond of kat bepaalt of de voeding bij hem of haar past! Dat is nog eens fijn proberen zonder extra kosten, voeding met garantie dus!

Wij hebben in onze winkel ruim 14 strekkende meters hondenvoer en verkopen onder andere de volgende merken: Total Bite, Profine, PlanetPet, Renske, Jarco, Royal Canin, CaroCroc en nog een aantal merken meer!

Kom samen met uw hond langs voor voedingsadvies op maat met garantie!
 + Begeleiding bij de opvoeding van hond en kat
Één van de unieke concepten van Dierenspeciaalzaak De Bruin is het consultatiebureau voor huisdieren. Klik op de link voor meer informatie.
 + Gedragstherapie
Gedragstherapie
In sommige gevallen vertonen honden of katten ongewenst gedrag. Bij honden kan dat bijvoorbeeld zijn trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden, blaffen, verlatingsangst of iets anders wat maakt dat het hinderlijk is. Wij kijken graag mee met uw hond of kat om toe te werken naar een oplossing voor het probleem. Iedere hond of kat is uniek en daarom zijn de oplossingen ook altijd maatwerk. Voor gedragsproblemen bij honden vragen we om de hond mee te nemen zodat we uw hond kunnen observeren en samen kunnen gaan oefenen.

Gedragstherapie is gratis voor onze klanten, nog geen klant en toch interesse in gedragstherapie? Dan kunt u uiteraard klant bij ons worden!
 + Gratis nagels knippen van honden, konijnen en cavia's
Gratis nagels knippen van honden, konijnen en cavia's Voor onze vaste klanten knippen wij gratis de nagels van honden, konijnen en cavia's. Vaste klanten kopen bij ons voeding en benodigdheden voor het betreffende huisdier en staan geregistreerd in ons huisdier management systeem. Nog geen vaste klant en toch interesse in deze dienst? Dat kan want iedereen kan bij ons klant worden! Wij hebben dierenvoeding en producten in alle prijsklassen.
 + Indoor hondenspeeltuin voor de socialisatie van de hond
Één van de unieke concepten van Dierenspeciaalzaak De Bruin is de hondenspeeltuin. Klik op de link voor meer informatie.
 + Spaarkaart voor grote zakken honden- en kattenvoer 10+1 gratis

Spaarkaart 10+1 gratis
Uw trouw wordt beloond. Bij een volle spaarkaart (10 streepjescodes met stickers) ontvangt u een GRATIS verpakking van dezelfde soort. Deze spaarkaart is persoonlijk en alleen geldig bij Dierenspeciaalzaak De Bruin en niet inwisselbaar voor contant geld. Deze actie is alleen geldig op grootverpakkingen die bij ons zijn gekocht in de winkel of in onze webshop.
Let op: er kunnen meerdere streepjescodes op een verpakking zitten. Er zit altijd maar één streepjescode op met een oranje sticker, deze streepjescode met sticker dient u uit te knippen en te bewaren, de rest van de streepjescodes zijn doorgestreept en niet geldig! Het inleveren van een volle spaarkaart kan alleen in onze winkel en niet online!

 + Spaar voor een gratis crematie van uw huisdier met het spaarcrematieplan voor huisdieren
Gratis sparen voor een waardig afscheid van uw huisdier!
Het houden van huisdieren is vaak ook een kwestie van emotie, zeker als dieren ouder worden. Daarom kunt u bij ons via het spaarcrematieplan gratis sparen voor een waardig afscheid! Bij iedere €6,- ontvangt u een gratis zegel, afhankelijk van het gewicht van uw huisdier heeft u een aantal volle spaarkaarten nodig. Deze volle kaarten geven recht op een basiscrematie, waarbij uw huisdier met drie huisdieren tegelijk wordt gecremeerd en over zee uitgestrooid. Heeft u individuele wensen, dan wordt daar rekening mee gehouden en tellen de kaarten als een korting. We willen graag meewerken aan een waardig afscheid van uw huisdier mocht hij of zij overlijden. Natuurlijk is ook ons doel dat uw huisdier zo oud mogelijk wordt!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen op het nummer: 0499-372493
 + Webshop voor de keren dat u kiest voor online gemak met de service van Dierenspeciaalzaak De Bruin
Webshop
In onze webshop hebben wij een deel van ons assortiment als service verwerkt voor onze klanten die op sommige momenten liever kiezen voor online gemak dan een bezoek aan onze fysieke winkel. Voor advies op maat zien wij u graag met uw huisdier bij ons in de winkel. Klik hier om onze webshop te bezoeken.