Team Dierenspeciaalzaak De Bruin


Ons team bestaat uit tien gepassioneerde dierenvrienden die u graag helpen. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

René

Werkzaam sinds 2000 en inmiddels eigenaar van Dierenspeciaalzaak De Bruin samen met Lucia. René heeft samen met Lucia een medium Labradoodle Soof die ook mee komt werken. 

Lucia

Sinds 2023 werkzaam en mede-eigenaar van Dierenspeciaalzaak De Bruin.  Lucia heeft samen met René een medium Labradoodle Soof die ook mee komt werken. 

Miranda

Werkzaam sinds 2002 en heeft zelf op dit moment twee Chihuahua’s (Beer en Blender). Hiervoor heeft Miranda twee Mopshonden gehad.

Jolanda

Werkzaam sinds 2008 en heeft zelf één Australian Shepherd (Kane) ook regelmatig bij ons in de winkel te vinden.

Erna

Werkzaam sinds 2011 en heeft vier katten Maine Coon (Jua) en drie Ragdolls (Ziva, Tyko en Mylo).

Jeske

Werkzaam sinds 2018 en heeft zelf één hond een Boerenfox (Lex) die ook regelmatig mee komt naar de winkel. 

Aniek

Werkzaam sinds 2019 en heeft zelf één hond een Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Duck).

Jill

Werkzaam sinds 2020 en heeft zelf één hond een Maltipoo Pepper en twee konijnen Diggy en Bowie. 

Wanda

Werkzaam sinds 2022 en heeft zelf één kat een Europese korthaar Zoë.

Berry

In 1986 is Berry samen met Marleen Dierenshop Berry de Bruin gestart. Berry heeft altijd zelf een hond gehad die iedere dag trouw mee gaat werken. Met ruim 35 jaar ervaring heeft Berry veel kennis opgebouwd van honden, katten, vogels en knaagdieren tot eind 2023 is Berry eigenaar geweest van Dierenspeciaalzaak De Bruin. Op dit moment is Hip (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) de hond van Berry en Marleen. Berry is vanaf 2024 nog als oproepkracht regelmatig aanwezig. 

Marleen

Vanaf de oprichting is Marleen al mede-eigenaar van de winkel tot eind 2023. Marleen heeft zelf één hond Hip (Irish Soft Coated Wheaten Terrier). Marleen is vanaf 2024 nog als oproepkracht regelmatig aanwezig. 

Kane

Geboren op 20 juni 2020 en in "dienst" sinds oktober 2020. Kane is en Australian Sheperd en komt regelmatig mee naar de winkel samen met Jolanda. 

Lex

Geboren op 10 januari 2023 en in "dienst" sinds maart 2023. Lex is een Boerenfox en komt regelmatig mee naar de winkel samen met Jeske. 

Soof

Geboren op 26 juli 2023 en in "dienst" sinds oktober 2023. Soof is een medium Labradoodle en komt regelmatig mee naar de winkel samen met René en Lucia.

Hip

Geboren op 3 oktober 2013 en in "dienst" sinds januari 2014. Hip is een Irish Soft Coated Wheaten Terriër. Hip is de hond van Berry en Marleen en komt nog af en toe invallen. Eind 2023 is hij met pensioen gegaan en heeft hij zijn taken overgedragen aan Soof.