Team Dierenspeciaalzaak De Bruin


Ons team bestaat uit tien gepassioneerde dierenvrienden die u graag helpen. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Berry

In 1986 is Berry samen met Marleen Dierenshop Berry de Bruin gestart. Berry heeft altijd zelf een hond gehad die iedere dag trouw mee gaat werken. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Berry veel kennis opgebouwd van honden, katten, vogels en knaagdieren. Op dit moment is Hip (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) de hond van Berry en Marleen.

Marleen

Vanaf de oprichting is Marleen al mede-eigenaar van de winkel. Naast de jarenlange ervaring op de winkelvloer is Marleen verantwoordelijk voor het personeel en de administratie. Marleen heeft zelf één hond Hip (Irish Soft Coated Wheaten Terrier).

René

Werkzaam sinds 2000 en inmiddels mede-eigenaar. René heeft op dit moment geen huisdieren. Hiervoor heeft René een hond en vogels gehad.

Miranda

Werkzaam sinds 2002 en heeft zelf op dit moment twee Chihuahua's (Beer en Blender) en een konijn. Hiervoor heeft Miranda twee Mopshonden gehad.

Jolanda

Werkzaam sinds 2008 en heeft zelf één Australian Shepherd (Kane) ook regelmatig bij ons in de winkel te vinden.

Erna

Werkzaam sinds 2011 en heeft vier katten Maine Coon (Jua) en drie Ragdolls (Ziva, Tyko en Mylo).

Sanne

Werkzaam sinds 2015 en heeft een Boston Terriër (Maddie) ook regelmatig bij ons in de winkel te vinden.    

Jeske

Werkzaam sinds 2018 en heeft zelf één hond een Boerenfox (Borre) en een cavia (Bieber).

Aniek

Werkzaam sinds 2019 en heeft zelf één hond een Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Duck).

Hip

Geboren op 3 oktober 2013 en in "dienst" sinds januari 2014. Hip komt regelmatig spelen in de speeltuin met honden die bang zijn voor andere honden. Daarnaast staat hij regelmatig model bij het demonsteren van borstels en tuigen. Onmisbaar in het team!