Spaarcrematieplan

Spaarcrematieplan

huisdieren

Voeding hond

Voeding is belangrijk voor ieder mens en dier. Het levert de dagelijkse energie om te kunnen bewegen, functioneren en om te spelen.
Er zijn zoveel verschillende merken, kwaliteiten en soorten voeding dat wij een selectie hebben gemaakt en hiermee ons assortiment hebben samengesteld.

Ons uitgangspunt is altijd uw hond. Daarom is onze slogan. Uw hond of kat bepaalt welke voeding bij hem of haar past! Wij verkopen namelijk voeding met garantie! Doet uw hond of kat het niet goed op voeding die wij u hebben geadviseerd dan is dat "ons probleem" en ruilen we de voeding om tegen een alternatief. We kunnen dan bijvoorbeeld veranderen van koolhydraatbron en kiezen voor een voeding op basis van aardappel in plaats van rijst of andersom en we kunnen kiezen voor een andere eiwitbron bijvoorbeeld van kip, naar lam, vis, konijn, eend enz.

Uw hond of kat bepaalt of de voeding bij hem of haar past! Dat is nog eens fijn proberen zonder extra kosten, voeding met garantie dus!

Wij hebben in onze winkel ruim 14 strekkende meters hondenvoer en verkopen onder andere de volgende merken: Total Bite, Profine, PlanetPet, Renske, Jarco, Royal Canin, CaroCroc en nog een aantal merken meer!

Kom samen met uw hond langs voor voedingsadvies op maat met garantie!