Klantervaringen

Hieronder vindt u alle ervaringen die klanten achter hebben gelaten op onze internetsite.
Wanneer u zelf uw ervaring, wij hopen natuurlijk positief, achter wilt laten, dan kunt u dat doen door hier te klikken

02 september 2020

Giselle uit Son
Mijn puppy had veel kauwbehoefte en begon op dingen te kauwen die niet voor haar bedoeld waren. Heb gisteren een voor haar heerlijk bot gekocht en heb er geen kind meer aan. En dan tussendoor nog even een goede tip voor correctie van slecht gedrag gekregen. Ben al jaren blij met deze winkel en het personeel. Bedankt voor de begeleiding!

05 juli 2020

Van der linden uit Eindhoven

Sinds een aantal weken hebben wij een puppy. We hadden hiervoor totaal geen ervaring met honden, dus alles was nieuw voor ons. Waardoor we best onzeker waren. Mede dankzij de adviezen en hulp van de medewerkers van berry en berry zelf, gaat het opvoeden van onze pup Billie heel goed. Voor elke vraag die we hebben wordt uitgebreid de tijd genomen.
Ze kijken elke week mee naar de gezondheid van Billie. Zijn nagels worden geknipt, overtollige haren worden weggehaald etc. We worden altijd enthousiast ontvangen. Billie loopt elke week enthousiast de winkel in. Want hij weet dat hij de speeltuin in mag!
Wat een fijne zaak!

06 mei 2020

Willem uit Best
Hele fijne winkel met heel veel extra service zoals voer met garantie en het knippen van de nagels van mijn hond. Tot snel weer. Groet Willem

30 juli 2019

Phoebe van der Veen uit Veghel
Super goede service M'n vrouw had een honden tuigje gekocht in Schijndel maar deze was verkeerd geadviseerd (te klein) , schuurde bij haar okseltjes. Zijn we naar Berry gegaan om haar nageltjes te knippen en te vragen of dit tuigje goed was. Berry gaf aan dat deze te klein was. We wilde de juiste bij Berry kopen en de verkeerde terug brengen naar Schijndel Toen zij Berry je kan deze ook omruilen bij mij en het verschil bij betalen. Super Top👍👍�

22 juli 2019

Marloes uit Vught
Zeer tevreden over de service én de kennis. Het ongewenste gedrag van onze hond, wist Berry op te vangen met 1 simpele handeling. Ik heb tips gekregen die zeer bruikbaar zijn en op de cursus nooit heb gehoord.
Berry neemt alle tijd om alle problemen in kaart te brengen en is zeer behulpzaam.
Ik ben alweer terug gekomen en zal dat ook zeker blijven doen!

10 juli 2019

Kai uit Best
Kai is niet de 1ste pup waar ik mee kom, maar wederom ondervind ik échte kennis en wel zo belangrijk, interesse en belangstelling voor het welzijn van mijn pup. Berry bedankt.

06 mei 2019

Anne uit Son en Breugel
Mooie grote winkel! De hondenspeeltuin vindt onze Pepper echt geweldig! Fijn dat jullie ons zo helpen met al onze vragen! Wij komen graag iedere week voor de wekelijkse check van zijn gewicht en natuurlijk het spelen! Bedankt groetjes Anne

03 januari 2019

John Cox uit Veghel
Namens het team, waarmee we op 10 juni 2019 gaan fietsen tegen de vreselijke ziekte "MS" wil ik jullie team bedanken voor jullie donatie. Meer info??

https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/team-passion-2019

30 december 2018

Bas van de Kerkhof uit Eindhoven
Gisteren in de winkel van Berry geweest. We kwamen voor een nieuwe halsband. We kregen meteen advies op maat. Berry had bij binnenkomst al gezien dat onze Truus aan de lijn aan het trekken was en reageerden op anderen honden door te blaffen. Ik maar corrigeren door te trekken aan de lijn. Berry heeft alle tijd genomen om ons een paar goede tips te geven over “ hoe om te gaan met een hond die zo reageert” Super advies en Truus doet het nu geweldig

28 december 2018

Gerda Prinsen uit Uden
Wij waren vanmiddag in de winkel van Berry de Bruin.
Geweldig hoe wij daar geholpen zijn ,Berry had alle tijd voor ons en Dre onze zwarte labrador.
We hebben op zijn advies een trixie snuitje omgedaan het was wel wennen voor Dre en hij vind het niet fijn ,maar altijd alles opeten wat er ligt vooral honden poep is ook erg.
We gaan ervoor
Een hele fijne dierenzaak

15 december 2018

Anita Damhuis uit Eindhoven
Wat ons als baasjes van een slimme mooie maar eigenwijze Tervuerense Herder niet is gelukt, lukte Berry binnen een paar minuten. Dingo weigert steeds de antiwormpil in te slikken. Berry toonde ons hoe we Dingo voor de gek konden houden. En jawel hoor.Het lukte ons meteen. Bedankt Berry! Respect!!!
Groetjes van Anita en Fer

11 december 2018

Bianca uit Son
Heel erg bedankt voor de goede service!! Lichtgevende band voor de hond deed het niet goed. Geruild voor een nieuwe en we zijn weer goed zichtbaar in het donker, erg fijn.

25 september 2018

Esmee Vogels uit Eindhoven
Wij komen bij Berry vanwegen onze nieuwe teckelpuppy Orno die wij gered hebben van een broodfokker. Omdat dit natuurlijk erg anders is als een puppy van een goede fokker is het fijn dat ze hier precies weten wat er moet gebeuren en wat hij nodig heeft, zo zijn we begonnen met elke week spelen in de speeltuin met 'enge' geluiden en zijn we overgestapt naar hun voer omdat dit beter is voor het rugje van de teckels omdat er meer 'smeermiddel' in zit

30 april 2018

van Zandvoort uit Eindhoven
De hondenbadkamer is een echte aanrader!! Vooral voor grote honden zoals onze Karel een Bordeaux Dog hij vond het heerlijk onder het warme water! Bedankt en tot snel!

05 november 2017

Fam. van Gelder uit Son
Afgelopen week voor het eerst bij jullie in de winkel geweest. We werden enthousiast ontvangen en na het spelen in de speeltuin hebben we onze Berner Sennen gewassen in de hondenbadkamer. Wat een uitkomst zeg, thuis geen rotzooi en Diesel vond het geweldig.

10 mei 2017

Ingrid Heijink uit Eindhoven
Bedankt Berry eindelijk gelukt een hondemand achter op mijn electrische fiets, overal waar ik ben geweest lukte dit niet maar Berry heeft er voor gezorgd dat ook op mijn fiets dit ging lukken, kei bedankt voor de goede service ik kan nu gaan fietsen met mijn hondje Inro

16 april 2017

Karin van Luijk uit Best
Berry en "zijn dames" zijn geweldig en hebben hart voor je huisdier. We hebben voor Berry dan ook een speciale bijnaam "de goeroe" 😊

24 februari 2017

Jolanda Staals uit Eindhoven
Wij zijn zeer tevreden.Onze hond had wat gedragsproblemen.Door de goede adviezen van Berry gaat het nu weer heel goed met onze hond! Wij halen hier voortaan al onze spullen!

25 januari 2017

Fam de Haas uit Eindhoven
Vandaag na advies van mijn buurvrouw naar deze winkel! Voor aanschaf spullen puppy. We zijn erg netjes en goed geholpen. Goed advies en heel veel tips voor opvoeden puppy. Wij komen zeker terug.

11 januari 2017

F. Vullings uit Eindhoven
Ik was vandaag voor de 1e keer bij Berry de Bruin dierenshop. Het is waar wat iedereen zegt.Je krijgt een goed advies. Natuurlijk een prachtige zaak maar belangrijker is dat er alle aandacht is voor jouw hond.En natuurlijk het probleem van jouw hond of zeg liever de hondenbaas.

30 juli 2016

Loes uit Son
Super winkel en geweldige service! Onze pup Jip wordt iedere week gewogen en we krijgen iedere week tips over de opvoeding!

12 april 2016

Anita Damhuis uit Eindhoven
Vanaf het begin dat we in de winkel komen neemt Berry altijd de tijd voor ons voor advies en hulp bij de opvoeding van onze Tervuerense herder Dingo. We konden met de pup gebruik maken van de geluids-wen ruimte. Oplossingen werden gezocht n.a.v. het trekgedrag van Dingo en nu ervaren we weer veel klantvriendelijkheid vanwege het aanbod van een maand gratis bescherming tegen teken en vlooienbeten. Ik wil daarom de winkel van harte aanbevelen!!

28 januari 2016

Gerrie v. Berkel v. Haaren uit Sint-Oedenrode
Wij zijn super enthousiast over deze winkel. Alle medewerkers zijn goed op de hoogte wat betreft puppy's en alles wat daar bij komt kijken. Goede adviezen en trainings-speeltuin. Een aanrader voor alle hondenbezitters !

19 januari 2016

jill van schijndel uit Best
Vandaag voor de eerste keer met mijn puppy Teddy bij Berry de Bruin geweest, top service, fijn advies en ook zelfs begeleiding voor het groot brengen van mijn pup!

31 december 2015

Kluitmans uit Best
Vandaag voor het eerst geweest. Het is een mooie en overzichtelijke zaak. Moderne spullen en door Berry goed geadviseerd. Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had en ben erg enthousiast door de betrokkenheid en de vele keuze die ze hebben. Ik ga voortaan hierheen. Het is zeker een aanrader!

06 september 2015

Ward uit Best
Elke week komen we trouw met onze Appenzeller pup Singer naar de winkel.
En elke keer krijgen we voedingsmiddelen advies,en tips en eventuele problemen worden opgelost.
Mvg
Berrie en alle medewerkers hebben altijd alle tijd voor iedereen.
Dikke pluim dus!!!

05 september 2015

Karin List uit Eindhoven
Wij komen geregeld naar de dierenwinkel met onze Tibetaanse Terrir Kwibus en krijgen daar altijd super advies. Zo heeft onze pup veel last van verlatingsangst en Berry weet zoveel manieren om dit te verhelpen dat je met een gerust hart weg kan gaan van huis en de hond alleen thuis kan laten. Ook hun advies over voeding ed. is gewoon super goed. Berry en natuurlijk ook de rest van je fantastische mensen die bij je werken, bedankt!!

28 juli 2015

Maria van de Pol uit Veldhoven
Wij komen wekelijks met Boefie bij Berry in de winkel. Iedere week wordt hij gecontroleerd.En er word vakkundig advies gegeven.Ook hebben we al gebruik gemaakt van de waskamer geweldig. Fijne winkel fijne mensen. Boefie begint van blijdschap te janken als we de winkel binnen komen.Dank je wel team van Berry.

04 oktober 2014

Heleen van Haaren uit Eindhoven
Ik kom bijna wekelijks in de winkel om onze pup te wegen en voor advies. Altijd is er aandacht voor jou en je pup , hoe druk het ook is. Verder iedere week geoefend in het speelzaaltje om onze pup aan verschillende soorten geluid te laten wennen. Tijdens de eerste erge onweersbui bleek hoe goed dit is geweest. Hij ging zelf buiten onder de overkapping naar buiten liggen te kijken tijdens het onweer. Berry en team, bedankt voor alles!!

22 januari 2014

Helma Dekkers uit Best
Hallo,

Ik ben over gestapt naar ander voer nl. Profine. Ik merk dat mijn honden dat super lekker vinden en ze glanzen meer en ze zitten echt beter in hun vel. En een fijne bijkomstigheid is dat de prijs goed is. Nou Harrie en Reddish willen niets anders meer. Dus van de week maar weer eens een zak Profine gaan halen. Was een goed advies Berry.

26 oktober 2013

Casper uit Eindhoven
Afgelopen week ben ik bij jullie in de zaak geweest met onze nieuwe pup. Ik ben super geholpen met zoveel tips en informatie over het opvoeden en wat waren jullie lief voor onze hond Donja. Tot snel weer!

23 mei 2013

Riet Kreijveld uit Best
Ik las in 't Groeiend Best dat jullie Blair is overleden, ik wil jullie heel veel sterkte wensen met 't verlies en gemis van die Kanjer!! Er zullen natuurlijk ook heel veel mooie herinneringen zijn van de afgelopen 15 jaar!! Nogmaals heel veel sterkte!! Groetjes Riet

13 maart 2013

S. v Zeijl uit Best
Tot nu toe elke keer goed te woord gestaan en alle tips hebben perfect geholpen.. Kortom, fijne winkel en super service!!!

05 maart 2013

Tanja uit Best
Het lijkt me duidelijk maar toch even deze toevoeging: DNA test voor kruising rassen (!) verkoopt Berry. Heel handig, over binnenkant wangslijmvlies zelf even wrijven met bijgesloten borsteltje, simpel en pijnloos, dan opsturen naar adres dierenarts-DNA-bedrijf in Engeland met bijgesloten envelop en de resultaten krijg je keurig in de mail. Helemaal top! Wel extra postzegel plakken want moet naar Engeland.

05 maart 2013

Tanja uit Best
Ik heb 2 kruising ras honden uit asiel. DNA test die Berry adviseerde zijn werkelijk super! Omdat de honden geschat zijn op 7 en 10 jaar oud en ze mogelijk aandoeningen/ziektes krijgen is het handig om te weten van welke rassen ze kruising zijn. Het bleek dat mijn "boerenfox kruising" dus gewoon half duitse spitz was en mijn "podenco kruising" uit 4 hele mooie rashonden bestond. Ook gedrag/opvoed/voeding advies van Berry is super!

28 januari 2013

Jan uit Eindhoven
Zaterdag 6-1-2013 voor de eerste keer bij Dierenshop Berry de Bruin geweest, ik kan alleen positieve reacties geven , hij heeft onze hond " Corzan" geheel nagekeken en een goed advies gegeven , ben zeer te spreken over de kennismaking en ga hier beslist meer naar toe. Berry nog wel bedankt, fijn eens met een vakman gepraat te hebben.

16 december 2012

L.van Rosedaal uit Best
Ons Bertje (engelse bulldog)is vandaag naar de kerstshow in Wijchen geweest. En jawel hoor, weer in de prijzen gevallen. 1e plaats beste reu in de puppyklasse, 1e plaats beste puppy van de engelse bulldoggenen de 2e plaats van de beste pup van alle rassen. (ongeveer 30 stuks) Volgens de keurmeesters zag hij er perfect uit en was hij mooi op gewicht. Wederom door het goede advies van Berry en zijn team. Allemaal super bedankt.

28 november 2012

M. van Rosedaal uit Best
Ons Bertje (engelse bulldog) is zaterdag 24 november geeindigd op de 2e plaats bij de Winnershow in Amsterdam. Hij zag er prima uit en dat is mede dankzij Berry de Bruin. Elke week wordt Bertje daar gewogen en wordt de voeding in de gate gehouden. Zo wordt voorkomen dat een hond te dik of te dun wordt. Dus Berry bij deze ook een beetje gefeiliciteerd en natuurlijk bedankt.

16 oktober 2012

ad schepers uit best
Ik ben voor het eerst naar deze dierenwinkel geweest en vond het geweldig hoe ik hier behandeld werd.Ze hebben mijn hond na gekenen en gewogen en een passend voeradvies gegeven.Top hier ga altijd voortaan heen groetjes Ad

16 augustus 2012

Annemarie uit Veldhoven
Ik ben eind juli voor het eerst bij Berry geweest i.v.m. de allergin van onze Amerikaanse Bulldog en overgewicht van stabij. Ik ben zeer goed geholpen en te woord gestaan. Alles is heel goed uitgelegd en we zijn gaan testen.
Deze week ga ik weer op controle en ben zeer benieuwd wat hij ervan vind. Mijn beide honden staan op dieet.
Ik wens Dierenshop de Bruin nog heel veel succes voor de toekomst en dat ik er nog maar vaak mag komen

22 juni 2012

carla uit schijndel
We hebben sinds dit weekend een pup van 8 weken. Op advies een kennis ben ik bij Berr de Bruin gekomen. Nu stap ik vandaag de zaak binnen en werd erg goed geholpen. Ik ga nu starten met voeding van Berry de Bruin erg goede service, dit komt uiteindelijk de hond maar ook het baasje ten goede. Ben met een brede glimlach de zaak verlaten. Tot volgende week.

20 juni 2012

tim en soraya v.d. Crommert uit Best
Wij hebben deze dierenspeciaal als een zeer goede dierenwinkel ervaren. Wij komen er altijd met onze labrador Frits en hebben al veel advies mogen krijgen. Ze behandelen je altijd vrijblijvend proberen je niets op te dringen. Altijd even vriendelijk en nemen de tijd voor je. Dat is op veel plekken wel anders. Kortom de dierenzaak die voor ons de beste is. Meiden en jongens ga zo door wij komen graag bij jullie. Groet. en een poot v.Frits

15 april 2012

van dijk uit best
ik heb deze week gebruik gemaakt van de nieuwe trimsalon in de winkel. Het is mij en de hond erg goed bevallen. De materialen zijn perfect en het werkt heel relaxed. via een schema kan je zien welke materialen je in welke volgorde moet gebruiken en als het je niet lukt kan je altijd even iemand erbij roepen. Ik trim thuis mijn hond ook, maar in de salon is de tondeuse zo stil dat de hond duidelijk rustiger was. Ik zou zeggen probeer het eens!!!!!